maandag 4 november 2013

Chiwetel Ejiofor in Star Wars VII?

 Tot nu toe kunnen we enkel gissen naar de acteurs die een rol gaan spelen in Star Wars: Episode VII. Zo heeft men het veelvuldig gehad over de mogelijke terugkeer van Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker) en Carrie Fisher (Leia Solo), maar niets werd nog bevestigd. Ook kwamen er heel wat andere nieuwe namen uit de hoed: Saoirse Ronan, Benedict Cumberbatch, Ryan Gosling, Zac Efron en Jonathan Rhys Meyers om er maar een paar te noemen.

Rhys Blakely, journalist bij The Times, kan hier nu weer een nieuwe naam aan toevoegen. Hij kwam binnen bij Bad Robot voor een interview met regisseur J.J. Abrams over diens nieuwe boek, toen hij plotseling acteur Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave) aantrof. Hoewel dit natuurlijk niets hoeft te betekenen, is er genoeg reden tot speculatie. Inmiddels heeft Abrams op het gerucht gereageerd:

“Ik kan het niet over de cast hebben, maar ik kan wel zeggen dat Chiwetel een zeer getalenteerde acteur is."

Geen bevestiging, maar zeker ook geen ontkenning. We zullen het allemaal zien in 2015, als Episode VII uitkomt.

Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is volledig afkomstig van filmtotaal.nl en is geschreven door Jan-Peter. Wij willen U er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten