donderdag 14 november 2013

Star Wars het Kaartspel komt met luxe uitbereiding

Vorige maand hebben wij aan het eind van onze prijsvraag 3 geweldige Star Wars spellen weggegeven. Het spel is zowel bij ons als bij de winnaars goed bevallen. Op 4 november 2013 is het spel met een uitbereiding gekomen die net als het basis spel veelbelovend is. De uitbereiding heet: Rand van de Duisternis. Deze Deluxe uitbreiding brengt de mogelijkheid om binnen het spel nieuwe kaarten toe te voegen. Het bevat onder meer de twee basis start decks, één voor de Smokkelaars en Spionnen factie en één voor de Gespuis en Onderwereldfiguren factie. Verder bevat het ook kaarten voor de andere vier basisfacties, waarmee de mogelijkheden om je eigen deck samen te stellen nóg groter worden.
De tweeëntwintig unieke objectieve sets voegen 132 kaarten toe waarmee spelers aan slag gaan om het lot van het heelal verder te bepalen.
Voor de winnaars van het spel misschien zeker een leuk idee om het spel uit te bereiden en voor nieuwe mensen misschien een moment om te beginnen aan dit geweldige spel. Denk niet: "Oh het is maar een kaart spel, niks voor mij." want dit spel gaan je verwachtingen te boven en is veel lastiger dan je zou verwachten, een echte uitdaging. Het spel is te koop op www.whitegoblingames.nl end aar vind je ook de basis set en de kleine uitbereidingen: De zoektocht naar Skywalker, Een duister tijdperk, De aanval op Echo Basis en De desolate wereld van Hoth.
We hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd end at jullie vele plezier gaan beleven aan dit geweldige spel. Nu de feestdagen er aan komen is het misschien een leuke tip om het spel te vragen aan de Sint of voor onder de boom.
Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan even op youtube onder de naam: Star Wars het kaartspel en je vind alle informatie die je nodig hebt. Ook is de informatie te vinden op onze site onder het kopje: Win.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten