zondag 10 november 2013

J.J. Abrams over Star Wars VII scenario

Director J.J. Abrams  (l.) and veteran ‘Star Wars’ writer Lawrence Kasdan will be taking over screenplay writing duties on ‘Episode VII.’


Star Wars regisseur J.J. Abrams en scenarist Lawrance Kasdan gaan verder met het scenario van Star Wars: Episode VII zoals al even bekend is. Zij zetten het werk van Michael Arndt, die eerder werkte aan het scenario, voort. Niet zo lang geleden meldde we dat Arndt werd ontslagen en vervangen.  Tijdens een persconferentie over de serie Almost Human, waarvan Abrams ook producent is, vertelde hij waarom het scenario nu niet meer in handen van Arndt is. Hij zei het volgende:

”Het werd duidelijk dat, gezien het tijdsframe, en gezien het proces, en de manier waarop het ging, dat op deze manier werken met Larry de manier was om het scenario daar te krijgen waar we het wilden hebben. Met Larry Kasdan werken, en dan vooral aan een Star Wars film, is geweldig.” 

 Over Arndt vertelde de regisseur het volgende: ”Werken met Michael was een geweldige ervaring en ik kan geen grotere fan van hem zijn, of meer van zijn werk houden. Hij is een geweldige man, die ongelofelijk behulpzaam was in dit proces.” Dat Abrams nu samen met Kasdan aan het scenario werkt, wil volgens de regisseur niet zeggen dat Arndt in de toekomst niet terugkeert naar de franchise.
 
Bron: Filmtotaal.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten