woensdag 20 november 2013

Mark Hamill is nog steeds niet gevraagd voor Star Wars VII, komt het nog wel?

Tot nu toe is er min of meer altijd vanuit gegaan dat Mark Hamill terug keert naar de Star Wars-franchise. De acteur én George Lucas gingen daar zelf immers vanuit. Maar nu blijkt uit een interview met Samuel L. Jackson dat Hamill nog geen telefoontje heeft gehad van regisseur J.J. Abrams. Ook Ewan McGregor, die Obi-Wan Kenobi speelde in de prequels, heeft nog niets te horen gekregen van Abrams.

Of dat ook inhoudt dat Hamill en McGregor daadwerkelijk niet in de film te zien zullen zijn, is natuurlijk niet zeker. Vooral wat Hamill betreft is het toch redelijk waarschijnlijk dat de acteur uiteindelijk in een kleine of grote rol in de nieuwe film te zien zal zijn.

Toen Hamill vertelde dat hij in de film te zien is, baseerde hij zich hoogstwaarschijnlijk op het verhaal dat Michael Arndt aan het schrijven was. Nu hij vervangen is, zijn er geruchten dat Abrams het verhaal van de film radicaal omgooit. Of dat klopt weten we ook niet.

Hieronder de video waarin Jackson tijdens de David Letterman show zijn verhaal doet.

Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is volledig afkomstig van Filmtotaal.nl. Wij willen U er aan helpen herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten