woensdag 6 november 2013

Star Wars VII keert terug naar de bron

Hoewel hij maar zelden iets lost over de volgende Star Wars, heeft J.J. Abrams een interview gegeven aan The Times waarin hij uitlegt dat hij eigenlijk terug wil naar de bron van de reeks. “Ik vond het geweldig hoe Star Wars ons deed dromen dat er een hele wereld te ontdekken viel, naast wat ons werd getoond of gezegd. Dat was briljant. Als je de eerste film bekijkt, kan je onmogelijk precies weten wat The Empire probeert te bereiken. Ze willen regeren door middel van de angst, maar we weten helemaal niet wat hun bedoeling is,” zegt de regisseur.
En, zoals J.J. Abrams zegt: “De hele schoonheid van de film zit in het feit dat het om een wereld gaat die we niet kennen, en toch willen we zien tot waar hij gaat.” Maar de regisseur van Star Wars deel 7 denkt ook aan de nieuwe generatie. "Veel kinderen, die prequels hebben gezien toen ze klein waren, identificeren zich even veel met deze films als mijn generatie dat doet met de originele films.”

LET OP! Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Wij willen U er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven. Dit bericht is volledig afkomstig van cinenews.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten