donderdag 7 november 2013

Open audities voor Star Wars VII

De makers van de nieuwe Star Wars-film gaan audities houden in Londen, Dublin en Glasgow.    
Dat schrijft de BBC, die meestal over betrouwbare informatie beschikt. De audities zijn officieel voor een nieuwe Disney-film, maar de Britse zender denkt zeker te weten dat het hier om Star Wars: Episode VII gaat.
Feitelijk is elke Star Wars-film officieel een Disney-film. Disney kocht vorig jaar oktober alle rechten rondom Star Wars-films voor ruim vier miljard dollar van Star Wars-bedenker George Lucas.
Het zou gaan om open audities waaraan iedereen aan mag deelnemen. Zelfs U kan zich er voor opgeven! Wie weet speelt U binnenkort wel mee in de nieuwe film!
De twee rollen die nog ingevuld moeten worden, zijn die van een bijdehand tienermeisje dat als wees is opgegroeid en voor zichzelf kan opkomen, en een intelligente man die van aanpakken weet en in de twintig.
Deze personages lijken erg op de beschrijvingen van twee personages die eerder dit jaar uitlekten. De makers van de verder nog titelloze Star Wars: Episode VII houden de lippen stijf op elkaar over het plot en de personages.
De opnames van Star Wars: Episode VII gaan volgend voorjaar van start onder leiding van regisseur J.J. Abrams. Net als de vorige films is Pinewood Studios in Londen een van de voornaamste locaties. De film moet in 2015 in de bioscoop verschijnen.
Afbeelding weergeven op Twitter
Wij willen U melden dat wij dit bericht niet volledig zelf hebben geschreven en dit dan ook niet claimen. Dit bericht is bijna volledig afkomstig van nu.nl. Wij willen u er aan herinneren dat dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten