dinsdag 12 november 2013

Ophef over de releasedatum van Star Wars VII


Er is ophef over de releasedatum van Star Wars VII onder enkele fans, maar vooral intern. Tot noch toe is het een traditie geweest om de Star Wars films in de maand mei te laten verschijnen. Star Wars VII staat gepland voor 18 december 2015. Eerst zou de film in het voorjaar verschijnen (mogelijk begin mei) maar die datum gaat dus niet door. Mensen klagen dat de nieuwe regisseur J.J. Abrams niet genoeg respect zou hebben voor de tradities van de film reeks.
Helaas kan het niet zo zijn dat je het productieproces van een film kunt versnellen tenzij je de kwaliteit van de film wilt verminderen, wat de fans absoluut niet willen. Een andere optie is de film 5 maanden uit te stellen om de film alsnog in mei uit te laten komen maar daar wordt de gemiddelde fan ook niet vrolijk van. Het Star Wars publiek staat bekend als een lastig publiek die veel commentaar heeft op allee kleinigheden. Het gaat ondanks goede pogingen nooit werken voor alle fans. Het publiek is gewoon te groot om iedereen tevreden te stellen. Het is jammer dat de film niet in mei uit zal komen maar dat is dan ook alles. De opmerking: "Abrams heeft niet genoeg respect voor de tradities van de films" is grote onzin. Abrams probeert zoveel mogelijk van de eerdere films te respecteren en neemt de film tegen zijn zin op in Engeland, wat ook een traditie is van de films.
Voorlopig zal de releasedatum van de film ongewijzigd blijven en er wordt verwacht dat de ophef rond de releasedatum snel verdwijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten