vrijdag 22 november 2013

Eerste pagina van Star Wars VII script

Acteur Jason Flemyng heeft via zijn Instagram-pagina een foto verspreid van een pagina uit het script van Star Wars: Episode VII. Ondanks dat de pagina niet of nauwelijks te lezen valt, is Flemyngs actie meer dan opmerkelijk. Walt Disney uiterst is namelijk schaars met het delen van informatie rond de veelbesproken sequel.

Bij de foto schreef Flemyng: "Pint of Stella and Star Wars script!", wat hij niet veel later verduidelijkte met de opmerking dat (ook) hij een auditie doet voor de sci-fi film van regisseur J.J. Abrams.

Flemyng, die we recent zagen als Azazel in X-Men: First Class (2011), lijkt zijn eigen glazen gelijk ingegooid te hebben. Niet veel later na de publicatie verdween de foto van zijn account, hoogstwaarschijnlijk op verzoek van de entertainmentreus. Overigens liet hij zich al eens eerder "openlijk" uit over de film, dus wie weet zien we hem alsnog terug in Episode VII. Wij hebben de foto nog wel.

Let op! Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is volledig afkomstig van Filmtotaal.nl. Wij willen U er aan helpen herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten