maandag 25 november 2013

Star Wars VII draait eerder in de Nederlandse bioscoop

We weten al even dat Star Wars VII, de nieuwste film uit de reeks, uit zal komen op 18 december 2015. Deze 18 December is dus de première en daarmee de eerste draaidag in de bioscopen. Europeanen hoopte al heel erg dat de film ook hier op die datum in première zou gaan, maar voor de Nederlanders is er in ieder geval goed nieuws. Op de site van Pathé staat dat de première datum van Star Wars VII is op 17-12-2015. Dit kan twee dingen betekenen. Of Star wars wordt in Nederland eerder uitgezonden (wat niet aannemelijk is), of er is een fout gemaakt bij Pathé, of de première datum is verschoven.
Het klinkt inderdaad niet erg aannemelijk dat de film in Nederland eerder wordt uitgezonden dan in de rest van de wereld, tenzij het hier gaat om de voorpremière.
Wat het ook is, dit is in ieder geval goed nieuws voor de Star Wars fans want het betekend dat als er een fout is gemaakt de datum waarschijnlijk inderdaad 18 december 2015 moet zijn en dus dat ook in Nederland de film voor het eerst te zien is op de officiële première datum.
Verder hebben we nog twee première datums voor jullie. Star Wars II 3D, die eerder was vertraagd, zal samen met Star Wars III 3D in de bioscopen van Pathé verschijnen op 31-12-2014. Nog even wachten dus, maar voor de fan gaat er niets boven het ruimtesprookje op het grote doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten