dinsdag 26 november 2013

Duizenden kandidaten verschijnen bij de open audities van Star Wars VII in Londen en Dublin


Er stond dit weekend een grote file aan het Twickenham Stadium van Londen en in het Croke Park van Dublin. En niet zomaar: de producenten van Star Wars 7 hielden op die plaatsen audities die voor iedereen toegankelijk waren, voor twee hoofdrollen van het volgende luik van de saga. Twee rollen voor personen van rond de twintig, mooi en fit. Je kan het vergelijken met Idool of X Factor – en het leidde ertoe dat duizenden onbekenden hun geluk kwamen beproeven.
"We doen dit omdat de persoon die we zoeken niet per se uit een theaterschool moet komen of ervaring moet hebben als acteur, alleen maar een goede look en veel talent,” zegt een van de Britse vertegenwoordigers van  Star Wars 7 aan de BBC. Hij verduidelijkt: "We bewegen hemel en aarde om dit onbekend talent te vinden, het is erg opwindend.”

Wij hebben dit bericht niet geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is volledig afkomstig van cinenews.be en wij willen U er dan ook aan helpen herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten