zaterdag 9 november 2013

Audities Star Wars VII zijn ECHT begonnen

Breaking news in de Star Wars wereld! Wat gister nog een gerucht leek te zijn, wordt vandaag dan toch echt bevestigd. De open audities voor de nieuwe Disney film, waar we gister voer schreven, zijn inderdaad voor de nieuwe Star Wars film en gingen vandaag van start.
In Bristol hebben vandaag honderden mensen uren lang in de regen staan wachten in de hoop een rol te krijgen in de nieuwe Star Wars film. Vandaag was de eerste in een serie open audities waarmee regisseur J.J. Abrams twee nieuwe hoofdrolspelers hoopt te vinden. Enkele gegadigden hebben honderden kilometers gereisd voor de auditie en de eerste persoon die naar binnen ging was vrijdag middag al in de rij gaan staan.
Abrams zoekt een meisje van minimaal 16 jaar oud voor de rol van weeskind 'Rachel', "een overlever die hoopvol blijft over de toekomst". Ook is hij op zoek naar een man van rond de twintig die 'Thomas' moet gaan spelen, iemand met "een niet al te sterk zelfbeeld, maar wel slim, capabel en moedig".
Eenmaal binnen kregen de acteurs 5 minuten de tijd om de filmmakers te overtuigen. "Het ging allemaal zo snel", zei een van de aanwezigen. "Je komt bij een tafeltje waar iemand je vraagt of je al eerder hebt geacteerd en wie je voorbeeld is. Het was heel relaxt en vriendelijk, maar bijzonder kort."
Het was zo druk, dat is besloten om de rijen vroegtijdig te sluiten. Enkele mensen moesten daarom worden teleurgesteld en keerde terug naar huis. Maar niet getreurd, deze mensen zullen het vast en zeker nogmaals proberen in Londen, Dublin, Manchester of Glasgow, waar ook audities worden gehouden. Ook in de VS gaan nog open audities worden gehouden. Maar let op, de verwachtte opkomst zal naar alle waarschijnlijkheid nog groter zijn dan vandaag in Bristol, dus wees er snel bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten