zaterdag 9 november 2013

Première datum Star Wars VII bekend


Goed nieuws en slecht nieuws voor alle Star Wars fans. Het goedde nieuws is dat Disney de première datum van Star Wars bekend heeft gemaakt en dat het inderdaad in het jaar 2015 plaats zal vinden. Het slechte nieuws is dat het 18 december 2015 gaat worden. Dat betekend dat de film niet in het voorjaar van 2015 komt maar aan het eind van het jaar, om zo zoveel mogelijk inkomsten te behalen. Veel mensen gaan namelijk rond kerst naar de film. Dit alles houd in dat het nog ruim 2 jaar duurt voor de film uit zal komen in plaats van nog anderhalf jaar. Het gaat hier niet om een gerucht, Disney heeft dit zelf bekend gemaakt!
De nieuwe films zullen verder gaan waar de oude films zijn gestopt en George Lucas zal actief blijven zijn als creatief adviseur. Zoals we gewend zijn verschijnen trailers van films z'n jaar voor het uitkomen van de film officieel online. Dat betekend dan ook dat we niet nog een half jaar maar een jaar moeten wachten op de trailer voor de nieuwe film.
Dit was het Star Wars VII nieuws voor nu, wilt u op de hoogte blijven? bekijk regelmatig onze site en wij houden u optimaal op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten