woensdag 20 november 2013

R2-D2 in Star Wars VII, officieel bevestigd!

Bevestigd: R2-D2 in 'Star Wars: Episode VII'

Vorige week voorzag regisseur J.J. Abrams ons van een eerste blik achter de schermen van Star Wars: Episode VII. Naast Abrams zelf en producent/Lucasfilm-CEO Kathleen Kennedy zagen we nog twee heren en de iconische robot R2-D2, een van de grootste sterren uit de saga.

Nu hebben ze bij Lucasfilm besloten een beetje uitleg te geven m.b.t. de twee onbekende heren op de foto. Dit zijn Lee Towersey en Oliver Steeples, twee toegewijde Star Wars fans en daarnaast leden van de wereldwijde R2-D2 Builders Club. Het duo is ingehuurd om de droids, waaronder R2-D2, te gaan bouwen voor Episode VII.

Steeples: “Het begon allemaal toen Kathleen Kennedy afgelopen zomer een tour deed in de R2-D2 Builders ruimte in Duitsland. Ze poseerde met ons voor de camera, keek naar alle robots en was uitermate complimenteus. Ik zei voor de grap dat de R2-D2 Builders in Engeland wel beschikbaar zouden zijn, mocht ze daar behoeft aan hebben. Even later kreeg ik een telefoontje en mochten we aan de slag."

Towersey: “We kennen de druk van opnames, voorbereidingen en het feit dat er continu mensen afhankelijk van ons zijn. We hebben veel kennis van Artoo, evenals talloze onderdelen en tekeningen, en we weten hoe het bouwproces in elkaar steekt. Ook zijn we op onze hoede voor de mogelijke problemen.”

Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is volledig afkomstig van Filmtotaal.nl. Wij willen u er aan helpen herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten