donderdag 31 oktober 2013

Darth Maul in Star Wars VII

De geruchten over de nieuwe Star Wars films komen en gaan en elke dag speculeren mensen wel over het plot en de acteurs voor de nieuwe Star Wars film. Sommige van deze geruchten lijken vrijwel zeker te kloppen maar in een wereld als Star Wars kan alles gebeuren.
Dit hebben we gezien in de animatieserie Star Wars: The Clone Wars. Hier keerde Darth Maul, die eigenlijk overleed in episode I, springlevend terug in het verhaal. Niemand had de terugkeer van de verdwenen Sith Lord verwacht. Aan het eind van de serie stevende het verhaal dan toch echt af op de ondergang en de dood van Maul, maar dit gebeurde niet. Sidious zegt in de serie: "Maak je geen zorgen. Ik ga je niet vermoorden. Ik heb andere plannen met jou." De kans is groot dat de makers van de serie met opzet op deze zin hebben gespeeld. Hierna is namelijk niets meer van Maul vernomen, maar hij is dus blijkbaar niet dood. Ook in de films erna zien we Maul niet terugkeren. Wat is er met Maul gebeurd? En wat waren die "andere" plannen?
De acteur Ray Park, die de rol van Dath Maul speelde in episode I, heeft een hele tijd terug aangegeven graag terug te willen keren in de nieuwe films en dan het liefst in zijn oude rol. De kans dat Maul terugkeert in de nieuwe films is zeker aanwezig, maar zoals we eerder hebben gemeld, in de wereld van Star Wars kan alles raar lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten