maandag 14 oktober 2013

Star Wars: Rebels beelden onthuld

Star Wars


“The next great villain from a galaxy far, far away is here.” Met die woorden werd afgelopen weekend op New York Comic Con een eerste blik onthuld op de slechterik uit Star Wars Rebels. The Inquisitor is een intimiderende figuur die een prominente rol zal spelen in de nieuwe animatieserie. Hij heeft van Darth Vader de opdracht gekregen om de overgebleven Jedi Knights op te jagen.
De actievolle avonturen spelen zich af veertien jaar na de gebeurtenissen uit de film Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, een tijd waarin het dominante Rijk beslist om zijn machtsgebied in het sterrenstelsel uit te breiden tot voorbij de Outer Rim-gebieden. Het leger landt op Lothal, een arme planeet die het Rijk aanvankelijk met open armen ontvangt met het oog op veiligheid en vooruitgang. Dat verandert wanneer het welzijn van Lothal geen prioriteit blijkt te zijn en het Rijk de mensen uitbuit: jonge bewoners worden aangeworven voor TIE fighter en Stormtrooper-scholen of voor Sienar Fleet Systems, een fabriek waar TIE fighters worden gemaakt.
Details over de hoofdpersonages zijn er nog niet, maar het verhaal zou draaien om een groepje dat aan boord van het schip Ghost plannen smeedt om in opstand te komen tegen de overheersing van het Rijk. Zij zullen uitgroeien tot ware helden en aan de basis van het rebellenleger liggen.
Onderaan vind je een video waarin de makers iets meer over de serie vertellen. De vijand uit de nieuwe serie wordt onthuld, je ziet enkele ontwerpers aan het werk en aan de muren hangt heel wat artwork.  Het resultaat zal wereldwijd op Disney XD verschijnen. Een allereerste voorsmaakje wordt verwacht op Disney Channel in de herfst van 2014.
 
Bron: animatie.blog.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten