donderdag 10 oktober 2013

Star Wars: The Old Republic krijgt weer een uitbereiding

De MMO game Star Wars: The Old Republic heeft zijn eerste digitale expansion pack gekregen. Vanaf december kunnen de eerste gamers online gaan met de Galactic Starfighter DLC.
Deze downloadable content brengt twaalf tegen twaalf dogfights, gevechten in de lucht tussen vliegtuigen, naar de MMO. Starfighters zijn jouw gevechtsvliegtuigen, die allemaal een andere rol hebben. Zo is er de Gunship, waarmee je vooral de gevechten opzoekt en aangaat, maar is er ook de Scout. Hiermee ben je voornamelijk de omgeving aan het verkennen.
De schepen kunnen geüpgraded worden met nieuwe wapens en krachten. Je kunt ook je vliegtuig schilderen, je piloot anders aankleden en andere titels winnen. Er zullen verschillende gameplay modi zijn voor het vechten in de ruimte, met ook een variëteit aan locaties.
Mensen die een Star Wars: The Old Republic abonnee zijn kunnen vanaf 3 december aan de slag met de DLC. Als je dat niet bent, maar wel een preferred status hebt, dan mag je vanaf 14 januari rondvliegen in de ruimte. Gamers die gewoon free-to-play willen spelen zullen moeten wachten tot 4 februari. Hieronder kun je de trailer voor de DLC bekijken:

Bron: xgn.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten