woensdag 2 oktober 2013

Saoirse Ronan bevestigd haar auditie voor Star Wars VII


Een paar weken geleden waren er geruchten dat Saoirse Ronan auditie had gedaan voor een rol in de aankomende film Star Wars: Episode VII. Ze zou daarbij hebben geprobeerd een van de hoofdrollen te bemachtigen. Nu heeft de actrice in een interview bevestigd inderdaad auditie te hebben gedaan voor een rol in de film van J.J. Abrams.

Ze blijkt daar lang niet de enige in te zijn geweest, want ze deed haar opmerking af met een ”net als iedereen”. Ronan wilde verder niets over de film vertellen, want dan zouden haar bazen ”haar hoofd met een lichtzwaard afhakken.”

Het is de eerste keer dat iemand laat weten inderdaad auditie gedaan te hebben voor de film. Tot nu toe hebben we veel namen voorbij zien komen, en veelal hebben zij ontkend er iets mee te maken te hebben gehad.
LatinoReview schrijft dat de opnames mogelijk in New Mexico plaats zullen vinden. Begin volgend jaar moeten deze al van start gaan, en daarbij zal regisseur Abrams zich gaan baseren op een scenario van Michael Arndt. De film komt dan in de zomer van 2015 uit.

Bron: Filmtotaal.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten