vrijdag 18 oktober 2013

Anthony Daniels in Star Wars VII?

 
Afgelopen zondag was acteur Anthony Daniels, die C-3PO speelde in de eerdere Star Wars films, aanwezig op de New York Comic Con voor een panel. Hier gaf de beste man aan geen enkele geheimen te willen verklappen over Star Wars: Episode VII, alleen ging dit helaas niet volgens plan.
De muren hebben oren en wij weten hoe die eruit zien. Het zijn hele grote oren, zo vertelde Daniels tijdens het panel in New York. Dit had alles te doen met het niet willen praten over de langverwachte sequel van Star Wars. Voor het grootste gedeelte van de panel ging Daniels dit ook goed af, terwijl hij vragen beantwoordde van fans en zelfs scènes naspeelde van de allereerste Star Wars film.
Totdat een fan aan het einde van de panel vroeg hoe Daniels het vindt dat hij de enige acteur is die in alle zes en misschien wel zeven Star Wars films speelt. Hierop antwoordde Daniels: "Ja ik heb in alle zeven films gespeeld, want..." en toen slikte Daniels zijn woorden in en benadrukte dat het om slechts zes films gaat.
Het lijkt erop dat Daniels zich even verslikte en daardoor een grote hint weggeeft over de terugkomst van C-3PO en waarschijnlijk zijn tegenhanger R2-D2 in de nieuwe Star Wars: Episode VII. De nieuwe Star Wars begint volgend jaar met filmen, om zo de release van 2015 te halen.
 
Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven en claimen dit dan ook niet. Dit bericht is afkomstig van xgn.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten