zaterdag 5 oktober 2013

Nieuwe Star Wars Game


Er komt een nieuwe game omtrent het gigantische merk dat Star Wars heet. Disney Interactive en NimbleBit(bekend van Tiny Towers). De game zal deze keer dan ook Star Wars: Tiny Death Star gaan heten. De ‘gigantische’ game zal uitkomen voor de mobiele platformen. Deze week werd er meer info bekend omtrent de game.
Behalve dat de game is ontstaan uit een samenwerking tussen Disney Interactive en NimbleBit is er nog weinig bekend omtrent de game. De game zal waarschijnlijk gemaakt worden in een 8-bit stijl, lekker retro dus. Daarbij werk je samen met Emperor Palpatine en Darth Vader om zo onderdelen en dergelijke te verzamelen om zo opnieuw de ultieme Death Star te bouwen. Klinkt fantastisch hè? Voor mij persoonlijk een droom die uitkomt. De game zal waarschijnlijk net als Tiny Towers een simulator zijn waarbij je je gebouw(in dit geval de Death Star) moet managen en deze steeds verder te upgraden en de bevolken met volgelingen. Tiny Death Star zal daarbij gigantisch veel verschillende Star Wars-locaties tonen die natuurlijk onder andere bekend zijn uit de films.
Tiny Towers haalde meer dan 10 miljoen downloads op in de App Store en Google Play. Of deze game ook voor beide platformen uit zal komen en of de game ook voor Windows Phone uit zal komen is nog niet bekend. Zelf ga ik er stiekem al van uit dat de game enkel beschikbaar zal zijn voor iOS en Android.

Bron: inthegame.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten