dinsdag 8 oktober 2013

Jett Lucas praat over Star Wars 7,8 en 9

De zoon van George Lucas, Jett, heeft met Flicks and the Citygepraat over de nieuwe Star Wars films. Lucas, die de padawan Zett Jukassa speelde in de eerdere films, zegt dat hij het verhaal van de films al kent maar wil er niets over zeggen. Hij zegt dat J.J. Abrams, die hij veel complimenteert, constant met zijn vader aan het praten is over Star Wars VII. Hier kunnen we uit opmerken dat George Lucas toch nog zijn rol speelt in de film. Ook zegt hij dat er echt geen Star Trek in Star Wars komt.
"Between him and the guidelines my dad has set, I have no doubt that the next three movies are going to be great," zegt hij.
Lucas zegt ook dat hij is geïnteresseerd in het werken achter de schermen bij de productie van Star Wars VII. Maar hij denkt niet dat het hem gaat worden omdat er dan weer een Lucas aan het programma zou werken.
Lucas is enthousiast over het feit dat Saoirse Ronan auditie heeft gedaan voor de film. Hij zou geen grote bekende acteurs in de films willen hebben. Het liefst ziet hij nieuwe mensen omdat je daar nog geen beeld bij hebt. Zoals, hij is altijd de bad-guy of hij speelde die en die in die film. Het is beter als je een heel nieuw persoon een heel nieuw karakter geeft.
Lucas zou nog zeker een oogje in het zeil houden en J.J. Abrams zou zijn gekozen door George Lucas hem zelf. Dit alles geeft ons toch iets meer informatie.
Voor het hele interview kijk hier beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten