woensdag 23 oktober 2013

Star Wars behang

Walltastic Posterbehang Star Wars

Al jaren is het voor veel mensen een probleem. "Help mijn kind wil Star Wars behang! Waar moet ik dat vandaan halen?" Zelf ben ik vroeger een van die kinderen geweest. Het was totaal niet gemakkelijk om aan Star Wars behang te komen. Ik heb het geluk gehad dat er in Rotterdam een zaak was die muur strippen verkocht van Star Wars, maar dat is natuurlijk nog steeds geen Star Wars behang.
Het is vreemd om te zien dat er zo veel bestaat van Star Wars en dat het toch zo moeilijk is om aan Star Wars behang te komen terwijl bijvoorbeeld het Harry Potter behang zo over de toonbank vloog.

Voor de liefhebber hebben wij dan eindelijk een Star Wars behang weten te vinden. Voor 69.95 heeft u een twaalfdelig Star Wars behang bij bol.com. op werkdagen voor 15.00 besteld is de volgende werkdag in huis. voor de maten van het behang en andere informatie kunt u hier kijken op Bol.com.
Het behang wordt geleverd door een erkend Europees bedrijf: BrenC Wand en Wonen. Op Bol.com krijgt hij van de kopers een 8.7.
Eindelijk een oplossing voor het grote probleem van U of uw kind!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten