zondag 13 oktober 2013

Geen Harrison Ford in Star Wars VII?

De verwachting is dat J.J. Abrams’ Star Wars: Episode VII zal draaien om een nieuwe generatie helden en slechteriken. Toch zijn er de afgelopen maanden genoeg geruchten geweest over de terugkeer van veteranen naar de franchise.

George Lucas bracht dat gerucht zelf de wereld in, door te vertellen dat Carrie Fisher, Mark Hamill en Harrison Ford in onderhandelingen waren om opnieuw te zien te zijn in de film. Later hoorden we dat de acteurs een streng trainingsregime vormen, om in juiste conditie te komen voor de film.

Nu blijkt echter dat Ford nog niet zeker weet of hij in de film te zien wil zijn. Tijdens de Graham Norton Show vertelde hij de keuze nog niet gemaakt te hebben. Andere geruchten suggereren echter dat de acteur dit bewust doet, omdat hij tot begin november bezig is met de promotiecampagne van Ender’s Game. Hij wil niet teveel vragen krijgen over Star Wars: Episode VII.

Disney zou hiermee akkoord zijn gegaan, mede om te zorgen dat de publieke aandacht voor Thor: The Dark World blijft. Daarom zou het dus goed mogelijk kunnen zijn dat Ford toch in de film te zien zal zijn.

Bron: filmtotaal.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten