vrijdag 2 februari 2018

Solo: A Star Wars Story promotie begint dit weekend met teaser en trailer

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story

We weten dat er al meerdere malen (ook door ons) voorspeld zou zijn wanneer er nou eindelijk een Solo: A Star Wars Sotry teaser, trailer of ander promotie materiaal zou verschijnen. Maar op dit moment activeert heel Star Wars land en lijken alle websites te rapporteren dat het nu dan eindelijk zo ver is, dit weekend begint de promotie van Solo.

Alle signalen lijken er op te wijzen, we krijgen niet alleen een teaser maar ook een trailer en dat vrij snel achter elkaar. In de nacht van zondag op maandag is namelijk het Amerikaanse sportevenement van het jaar, de Super Bowl. Met meer dan 100 miljoen kijkers is dit het meest gewilde moment voor reclames en trailers. Echter, zendtijd is duur voor die avond en dus verwacht men dat Star Wars alleen met een teaser zal komen.

Ook regisseur Ron Howard lijkt via twitter duidelijk te hinten naar een teaser in de rust van de Super Bowl. Wil je het zelf ook volgen? Het wordt uitgezonden tussen ongeveer 00:00 en 04:00 Nederlandse tijd.Maar dat is nog niet alles, bij Good Morning America zou de volgende ochtend namelijk de Solo trailer te zien zijn. Geen vreemde keus aangezien dit al meerdere malen eerder is gebeurd. Echter, een duidelijke (waarschijnlijk ongeautoriseerde) hint op de ticket website van GMA liet de geruchten nog hardnekkiger worden. Inmiddels is deze 'hint' van hun website verwijderd. De trailer zou dan worden verwacht op maandag tussen 13:00 en 15:00.


We werden nog meer overtuigd dat dit er echt aan zit te komen toen bleek dat ze bij MakingStarWars nog voor dit nieuws het volgende schreven:
When it comes to Solo: A Star Wars Story, a shorter version of the teaser will hit on the Super Bowl and a longer version of the teaser will follow shortly thereafter during the following week.
Zitten jullie er al klaar voor? We hopen dat het dit keer geen onzin is!

1 opmerking: