maandag 5 februari 2018

Solo: A Star Wars Story teaser is eindelijk hierGisteren nacht laat was het dan eindelijk zo ver, dat moment waar we al maanden op hebben gewacht: de eerste beelden van de Han Solo spin-off film. Zoals voorspeld werd de teaser uitgezonden bij de Super Bowl. Wij namen vannacht al een kijkje maar doordat het al laat was rapporteren we helaas nu pas.

Laat de teaser je vooral verassen en lees onderstaand stuk alleen als je hem al gezien hebt. Houd trouwens onze website goed in de gaten want over een paar uur komt er een langere en volledige trailer!

In de teaser is eigenlijk al heel veel informatie te zien. Zo zien we hoe een gloednieuwe Millennium Falcon (ook van binnen) klaar staat en zien we Donald Glover als Lando Calrissian. Persoonlijk zijn we nog niet overtuigd van zowel het uiterlijk van Glover als die van Ehrenreich (Han Solo) als het gaat om gelijkenissen met Billy Dee Williams en Harrison Ford.

Verder bied de teaser momenten die lijken aan te sluiten op het achtergrond verhaal dat er al van Han bekend was maar dat nooit officieel werd uitgewerkt. Namelijk zijn verleden bij het Keizerrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten