woensdag 21 februari 2018

Wookiee weekend op 20 april

Afbeeldingsresultaat voor wookie weekend

Sinds de komst van alle nieuwe films is er een traditie gestart waarbij er een speciaal evenement wordt georganiseerd dat het begin inluidt van de speelgoed campagne van de nieuwe film. Zo hadden we Force Friday in 2015 met The Force Awakens, Go Rogue in 2016 voor Rogue One en Force Friday II in 2017 voor The Last Jedi.

Om in die traditie te blijven is er ook voor Solo: A Star Wars Story een speciaal evenement dat er aan zit te komen, namelijk het Wookiee weekend, dat plaats zal vinden vanaf 20 april (2018). In het buitenland verwacht men dat er weer genoeg te doen is en vooral te kopen valt van alle Solo gerelateerde producten. In Nederland hoeven we ook dit jaar weer niet te rekenen op medewerking. De echte fan zal moeten wachten tot de producten uit komen op 20 april en ze dan in het buitenland moeten bestellen.

Het weekend loopt van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april. Verder is er nu nog niet zo veel bekend, maar als we meer weten vind je alle informatie natuurlijk hier, bij Alle Star Wars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten