dinsdag 6 februari 2018

Laatste kans om Star Wars Identities Expo te bezoeken

Afbeeldingsresultaat voor star wars identities

Star Wars Identities, dé Star Wars Expo waar elke fan geweest moet zijn, gaat binnenkort ons land verlaten om weer verder te reizen naar haar volgende bestemming. Dit is je laatste kans om alle kostuums en rekwisieten te bekijken met je eigen ogen en je te laten verwonderen door de bijschriften en verhalen. Je laatste kans om jouw Star Wars Identiteit te ontdekken door middel van een interactief proces. 

Frederik van Alkemade van MOJO liet weten dat de expo Europa gaat verlaten en dat het dus voor alle Nederlandse fans bijna te laat is om (binnen beperkte kosten) deze zoektocht naar je eigen identiteit en die van Star Wars personages te beleven. 

Gemiddeld gaven de bezoekers van Star Wars Identities de Expo 4,5 ster op een schaal van 5. In December hebben ook wij een bezoek gebracht aan de Expo en ons compleet laten verassen door alles wat er te zien was. Onze ervaring kun je hier nog eens terug lezen. Het is zeker de moeite waard om de Expo eens te bezoeken.

Ben je nou helemaal vergeten te gaan of is het er maar steeds niet van gekomen. Geen nood, je kan het alsnog beleven. De Expo verlaat ons op 12 maart 2018. Tot die tijd kun je via de website nog kaartjes bestellen. Maar wees er snel bij want je wilt lange wachtrijen voorkomen. Zeker nu het einde nadert en er misschien nog een hoop mensen op de valreep willen gaan.

Afbeeldingsresultaat voor star wars identities

Geen opmerkingen:

Een reactie posten