woensdag 14 februari 2018

Star Wars Rebels sneak peak en einde seizoen


Voor alle fans die Rebels volgen komt het einde nabij. Komende maandag begint het tweede deel van het aller laatste seizoen van de animatie serie. Er is geen rekken meer bij, het einde komt nu echt in zicht.

Met de start van het tweede deel van dit seizoen komen ook weer nieuwe beelden en informatie. De première van de eerste volgende aflevering zal maar liefst een uur duren en daarmee aftrappen voor de laatste 7 afleveringen. Op 5 maart begint de 3 episodes lange finale van totaal 90 minuten.

Inmiddels weten we ook dat er een grote 'verandering' aan zit te komen voor Rebels. Maar wat dat is blijft nog geheim. Hoewel de makers van de serie niet kunnen wachten om ons te laten zien hoe Rebels gaat eindigen willen ze het ook strikt geheim houden. Dave Filoni vertelde aan ABC News:
“There’s only a small group of people that actually know the entire ending of the series. I have all their names written down in my office. I know exactly who knows what. It’s my best attempt to keep all of this from getting out.”
Bovenstaande video is een sneak peak voor het komende seizoen maar verraad nog bijna niets. Onderstaande video werd vandaag geplaatst door Disney XD en bevat nog een sneak peak.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten