woensdag 7 februari 2018

Er komen meerder Star Wars Shows naar de Disney Streaming Service

Afbeeldingsresultaat voor bob iger

Het lijkt wel of er bij Disney afgelopen week een Star Wars bom is geëxplodeerd waardoor ze helemaal op hol zijn geslagen. Begin deze week kregen we de eerste teaser en de eerste trailer van Solo: A Star Wars Story te zien. Hoewel dat nou niet helemaal uit het niets kwam (het werd wel eens tijd) kwam het nieuws van gisteren avond bij de Star Wars show dat wel, en nu is er nóg meer Star Wars op komst.

Naast de, inmiddels twee, nieuw aangekondigde trilogieën voor de komende jaren kwam deze morgen Disney baas Bob Iger met nog een nieuwtje omtrent de Star Wars wereld. We wisten al dat er op de Disney Streaming site één Star Wars show zou komen, maar dat blijken er dus meerdere.
"We are developing not just one, but a few Star Wars series specifically for the Disney direct-to-consumer app. We've mentioned that and we are close to being able to reveal at least one of the interties that is developing that for us. Because the deal isn't completely closed, we can't be specific about that. I think you'll find the level of talent … on the television front will be rather significant as well."
Sommige fans denken in een walhalla beland te zijn en misschien is dat ook wel zo. Maar we zouden Alle Star Wars niet zijn als we er ook onze kritische kanttekeningen bij zetten. Werd het tijd voor een nieuwe show? Ja, zeker nu Rebels dit jaar zal afzwaaien. Is het echt nodig om meer dan één show tegelijk te hebben? Dat is te betwijfelen. Met spin-offs, twee nieuwe trilogieën en dan ook nog eens meerdere shows vliegt Star Wars ons straks om de oren. Het verschilt per fan of ze daar blij van worden of niet.

Maar we mogen niet helemaal onredelijk zijn. Het zou wel een goede combinatie zijn als ze er voor kiezen om een van de twee shows weer een animatie te maken die zich voornamelijk richt op het jongere publiek terwijl de ouderen (ook) kunnen genieten van  live action show. 

Vreemd genoeg hadden de inmiddels ingehuurde David Benioff en D.B. Weiss een geweldige keuze geweest om deze show te regisseren, aangezien ze dat ook fantastisch doen bij Game of Thrones. Maar de twee zijn aangesteld voor het schrijven en regisseren van een nieuwe trilogie. Misschien was het slimmer geweest daar nog even mee te wachten en de twee in te zetten voor een show in plaats van een nieuwe reeks films, die ook nog eens moeten komen na of tijdens een andere nieuwe, nog niet bestaande, reeks films (van Rian Johnson).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten