woensdag 7 februari 2018

Makers van Game of Thrones maken nieuwe Star Wars trilogie


Gisteren avond werd via de Star Wars show compleet onverwacht nieuws naar buiten gebracht over nóg een nieuwe Star Wars trilogie!

In de show werd officieel bevestigd dat David Benioff en D.B. Weiss, beiden bekend van Game of Thrones, een nieuwe Star Wars trilogie gaan schrijven én produceren.

Het gaat hier niet om de trilogie van Rian Johnson die eerder al aangekondigd werd. Wel blijft het principe het zelfde, het gaat niet verder op de al bestaande 9 delen en gaat ook niet over de Skywalkers. Wanneer de films uit zouden moeten komen of andere details zijn nog lang niet bekend. Wel weten we dat de twee eerst hun Game of Thrones verplichtingen af zullen maken.

Aangezien GoT z'n groot succes is en geweldige scènes en verhalen bevat mogen we veel verwachten, toch knaagt er iets. We zitten pas op film 2 van de huidige trilogie, waar ook nog eens veel kritiek op was, en er zijn al weer 6 nieuwe films aangekondigd exclusief de spin-offs.wie nog niet dacht dat Disney aan het uitmelken is zou dat zomaar eens kunnen gaan denken.

Zou het niet beter zijn als alles op z'n tijd komt? Eerst even de volgende reeks afwachten en zien hoe die gaat bevallen. En als je dan toch geen Skywalker verhalen meer wilt, zou je dan niet gewoon een hele nieuwe filmreeks beginnen met een andere naam?

Voor sommige fans is het dus even juichen, voor andere is het rillen. Maar voorlopig hoeven we de nieuwe trilogieën nog niet te verwachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten