vrijdag 30 maart 2018

Guus the duck gaat in Star Wars stijl


Not so long ago, in our own galaxy....there was a duck jedi?

Guus the duck is een veel gevolgde eend op Instagram. En met aandacht van RTL Late Night, RTV Rijnmond, Metronieuws, het AD en zelfs de Telegraph UK is Guus na Donald misschien wel een van de bekendste eenden de we hebben, zeker aangezien Guus hier in Nederland woont als geliefd huisdier.

Guus' eigenares Sam Pronk heeft van hem een fashionable Instagram icoon gemaakt door allerlei outfits te maken waarmee Guus poseert voor de camera. Daarna gaan de outfits weer uit en is Guus weer een 'gewone' huiseend.

Deze week dook Guus zelfs even in de Star Wars sferen. Eerder was hij al wel eens als prinses Leia gegaan, maar gelukkig was Obi-Wan Kenobi dit keer niet 'his only hope.' Hij nam namelijk het lightsaber in eigen hand en kwam hij tevoorschijn als Master Yoda. Ook dit kostuum is gemaakt door Sam zelf (m.u.v. het lightsaber).


Natuurlijk ging Guus niet alleen op de foto voor deze bijzondere shoot. De hond van Sam ging namelijk even als Chewbacca door het leven en haar vader poseerde als Darth Vader. Zelf ging ze schuil achter het masker van een Stormtrooper. De laatste twee kostuums kwamen van onze partner KVS kostuumverhuur, die graag meewerkte aan het mogelijk maken van deze bijzondere combinatie.

Zo maakte dit bonte gezelschap een bijzondere foto die vast een gedenkwaardige plek zal krijgen op Guus' Instagram. Het blijkt maar weer, Star Wars duikt op de meest onverwachte plekken op, zelfs bij eenden. Moge de Force met Guus zijn!

Wil je Guus blijven volgen? Dat kan, via zijn eigen Instagram account of natuurlijk op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten