zondag 4 maart 2018

Werkt Simon Kinberg aan een nieuwe Star Wars film?

Afbeeldingsresultaat voor simon kinberg

Dat er nieuwe Star Wars films gaan komen, dat is zeker! Zo komt Rian Johnson met een nieuwe trilogie en werken ook Game of Thrones makers David Benioff en D.B. Weiss aan een nieuwe trilogie. Maar vandaag kwam er nieuws naar buiten (onbevestigd) dat ook Simon Kinberg aan een Star Wars film zou werken op dit moment.

Kinberg staat bij de Star Wars fans ook wel bekend als de schrijven/ producer en een van de creatieve masterminds van de Star Wars animatie serie Rebels (die binnenkort tot een einde komt). Nu het einde van Rebels in zicht is zou Kinberg zich storten op een nieuw project, wat het schrijven van een Star Wars film zou zijn.

De vraag is nu, om welke film gaat het hier? Aangezien Star Wars IX al een script heeft kunnen we die afschrijven. Ook de trilogie van Johnson lijkt niet logisch aangezien hij daar hoogst waarschijnlijk zelf zal gaan doen. Dit zelfde kun je je afvragen bij de films van Benioff en Weiss. Dus wat blijft er dan over? Nou, misschien was je het vergeten, maar na Solo zou er nog altijd minimaal één Star Wars spin-off moeten komen! Tenzij ook Kinberg een eigen filmreeks krijgt om te schrijven mogen we er stiekem van uit gaan dat, als hij inderdaad aan een Star Wars film werkt, hij bezig is aan de (voorlopig) laatste Star Wars spin-off  film.

Bednek wel, dit is nog altijd een gerucht en we zullen dus moeten wachten op bevestiging. Als die komt, houden we jullie natuurlijk op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten