zondag 18 maart 2018

Star Wars Nite evenement om de Star Wars dag in te luiden


De Disney Parks Blog heeft eerder deze week een nieuw Star Wars evenement aangekondigd, namelijk Star Wars Nite. Het gaat om een speciaal evenement in de avond/ nacht van 3 mei op 4 mei (Star Wars dag). Bezoekers krijgen toegang tot het Disney park nadat deze voor normale bezoekers is gesloten, en dan begint het feestje. 'The galaxy hasn't seen a Star Wars party like this since the ewok bash on Endor' walt er te lezen op de website.

De gasten van het evenement zullen de aller eerste zijn die de nieuwe 'March of the First Order' zullen zien, waarin Captain Phasma haar First Order stormtroopers door Tomorrowland leid. Ook kunnen ze kennis maken met Rey bij de Star Wars Launch Bay en wordt de Space Mountain opnieuw omgebouwd tot Hyperspace Mountain.

Daarnaast wordt dit speciale evenement (dat echt maar één avond is) ook nog aangekleed met speciaal Star Wars-thema eten en nog veel meer waaronder:
  • Exclusieve toegang tot het Disney park na sluitingstijd (je mag binnen komen vanaf 18.00)
  • Speciaal entertainment van o.a. bijzondere personages
  • Star Wars decors en speciale Star Wars foto mogelijkheden (bij de decors)
  • De aller eerste kans om limited-edition "May the Fourth" merchandise te kopen
  • Gasten krijgen een speciale souvenir keycord met hun ticket
  • Aangezien het park gesloten is voor andere gasten hoef je minder lang in de rij te staan voor de attracties zoals Star Tours en Big Thunder Mountain
  • En meer!
In de komende weken komen er ook nog speciale updates over het evenement waaronder elementen van Solo: A Star Wars Story, die op 25 mei uit zal komen in de bioscoop.


Vanaf 4 mei zijn ook alle andere gasten in de gelegenheid om een groot deel van deze ervaring op te doen, maar uiteraard niet de eerste.

Mensen met een Disneyland Resort Annual Pass kunnen op 27 maart al hun tickets bestellen. Alle andere gasten kunnen op 29 maart bestellen. Tickets kosten $99,- voor iedereen boven de 3 jaar (jonger is gratis). Er wordt aangeraden er snel bij te zijn als je wilt, want er is maar een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar. Tickets kunnen hier besteld worden.

LET OP! Hoewel het niet duidelijk aangegeven staat op de website van Disney mogen we er van uit gaan dat het hier niet gaat om Disneyland Parijs! Om zeker te zijn raden we jullie ten zeerste aan om contact op te nemen met Disney.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten