dinsdag 13 maart 2018

Er komt een hoop bonus materiaal aan voor The Last JediDacht je dat The Last Jedi een lange film was? Nou, de film was origineel nog bijna een half uur langer. Dat houd in dat er veel materiaal is geschrapt. Gelukkig voor ons fans zal dat niet allemaal verdwijnen. Een deel er van zal alleen worden beschreven in het boek van de film (aangezien niet alle origineel bedachte scenes opgenomen zijn) en een deel er van gaan we terug zien in bonus materiaal op de DVD en/ of Blu Ray.

Van het boek weten we al dat het omschrijvingen bevat over een vrouw van Luke Skywalker en meer achtergrond bied over Snoke (en Palpatine). Van het bonus materiaal qua beeld weten we ook al het een en ander, maar vandaag werd bekend gemaakt dat er ook een documentaire in zit genaamd 'The Director and the Jedi'.

Dit werd gepromoot met een trailer voor het bonus materiaal! Die vind je bovenaan dit bericht. Wil je nog een sneak peak zien van de documentaire, op IMDb is een 11 minuten durende video te zien. Hierin is te zien dat Mark Hamill (Luke Skywalker) emotioneel wordt wanneer hij opnieuw oog in oog komt te staan met Yoda puppeteer Frank Oz. (dat je hier onder al kunt bekijken).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten