donderdag 29 maart 2018

Solo: A Star Wars Story productie update

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story production

Nog minder dan 2 maanden te gaan en dan komt Solo: A Star Wars story in de bioscopen. Helaas hebben we nog maar één trailer, een aantal foto's en namen, maar verder nog niets. Inmiddels zit de film in haar post productie periode en Ron Howard (regisseur) gaf ons een korte update.

Zo Twitterde hij "Last bit of scoring and final sound mix all happening this week. Exciting. VFX finals looking great as is 3D conversion. Can't wait to share."

Zo wilde Howard fans even gerust stellen dat alles nog op rolletjes verloopt. Howard lijkt dit vaker te doen wanneer er opnieuw kritiek in de lucht hangt betreffende de Solo film. De timing is dan ook dit keer niet heel vreemd aangezien er ook deze week weer aardig wat negatieve speculaties online de ronde deden over de kwaliteit van het acteerwerk van Alden Ehrenreich.

Hiermee is ook bekend geworden dat de muziek opnames die zijn begonnen op 10 maart ook afgerond zijn. De Twitter pagina van Go Soundtracks plaatste het volgende bericht.



Ron Howard plaatste nog even snel een korte video op Instagram van het orkest van John Powell terwijl zij aan het werk waren aan de muziek van de Solo film.



Tot slot lijkt het er op dat onze Britse collega's heel blij zijn dat zij een dag eerder de Solo film kunnen bekijken dan het wereldwijde publiek. Maar wat ze waarschijnlijk niet hebben gezien is dat wij in Nederland ook dit keer iedereen voor zijn. Bij ons, volgens Pathé, verschijnt de film namelijk niet op 25 mei maar al op 23 mei!

1 opmerking: