zondag 25 maart 2018

Nieuwe planeet bekend van de Solo film

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story train heist

Een nieuw Star Wars boek genaamd 'Solo: A Star Wars Story Train Heist' laat ons op de cover de trein zien die we ook in de trailer van de Solo film hebben gezien. In de synopsis van het boek, dat gisteren vrijgegeven werd op Amazon, werd de naam van een planeet genoemd, die we dus ook gaan zien in de film in mei. En de naam is.... Vandor. Het klinkt wel heel Star Wars-achtig maar niet per sé origineel. De korte omschrijving van het boek is 'Han Solo and Chewbacca the Wookiee must team-up for a daring train heist on the planet Vandor!'


Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story train

Naast deze planeet weten we dat we na jaren dan ook eindelijk Kessel te zien krijgen, net als Mimban en Corellia. Zo ver we weten is Vandor een bergachtig en besneeuwde planeet. En we weten ook dat naast Han, Chewbacca, Lando, Tobia en Qi'Ra ook de 'schurk' Enfys Nest bij de trein aanwezig zal zijn.


Waarom iedereen zo graag op deze trein wilt zitten is nog niet bekend. Maar het zou natuurlijk zomaar kunnen (wilde gok) dat ook hier Kyber crystals worden gewonnen en vervoerd het Empire.

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story train

Geen opmerkingen:

Een reactie posten