zondag 1 april 2018

Solo: A Star Wars Story nieuws

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story

Met nog maar minder dan 2 maanden te gaan tot de nieuwe Star Wars film blijft de informatie langzaam binnen druppelen. Zo antwoordde Ron Howard, de regisseur, gisteren op Twitter op de vraag 'Komt er nog een trailer?' met het simpele antwoord 'Yep'. Wanneer? Dat blijft nog even een verassing maar misschien moeten we nog wel wachten tot Star Wars Day op 4 mei.

Daarnaast lijkt de 'Star Wars Story regel' die bij Rogue One ge├»ntroduceerd werd nu al weer van de baan. Alle Star Wars Stories zouden beginnen zonder het iconische 'A long time ago, in a galaxy far far away...' om zo duidelijk onderscheid te maken tussen de trilogies en de stories. Howard plaatste gisteren namelijk een foto op Instagram van de bekende opening en schreef daar bij dat hij werkte aan de openingsgraphics. 

Een aparte keuze als je het ons vraagt, zeker omdat de beslissing heel bewust genomen was door Lucasfilm om het niet in Rogue One te doen. Het was dus geen beslissing van de regisseur maar van het bedrijf als geheel. Misschien bleek er toch te veel kritiek achteraf? Hoewel we daar niet veel van hebben mee gekregen als fans. Geen grote ophef, zoals wij fans wel vaker maken (*kuch* Battlefront II *kuch*).

Nou is het natuurlijk ook nog niet zeker dat dit er echt in gaat komen, maar we mogen er stiekem wel een beetje van uit gaan.

1 opmerking: