vrijdag 27 april 2018

BREAKING: nieuwe Star Wars animatie serie op komst


Stiekem hadden de meeste fans er wel een beetje op gehoopt en Dave Filloni had er al eens naar gehint, maar gisteren avond werd er officieel bevestigd dat er een nieuwe Star Wars animatie serie aan zit te komen: Star Wars Resistance.

Ook deze serie zal, net als The Clone Wars en Rebels, gemaakt worden door Filloni en speelt zich af voor The Force Awakens.

De serie focust zich op een jonge Resistance piloot genaamd Kazuda Xiono die ook als spion optreedt om de groeiende First Order in de gaten te houden. Ondanks dat de serie zich vooral met nieuwe characters af zal spelen krijgen we ook oude bekenden te zien zoals Captain Phasma, Poe Dameron en BB-8!

Ook zullen de stemmen van Christopher Sean, Suzie McGrath, Scott Lawrence, Myrna Velasco, Josh Brener, Donald Faison, Bobby Moynihan, Jim Rash en Rachel Butera te horen zijn.

Nou hadden we verwacht dat deze serie nog wel even op zich ou laten wachten, maar dat valt reuze mee! In de herfst van dit jaar kunnen we de eerste afleveringen van de serie verwachten!

Bron: Star Wars Awakens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten