dinsdag 24 april 2018

Solo trailer, nieuws en episode IX casting onthuld EU personageInmiddels blijven de TV spots van Solo: A Star Wars Story ons om de oren vliegen en om jullie niet te kort te doen hebben we hierboven maar weer een nieuwe voor jullie klaar staan.

Daarnaast kwam er vandaag ook bijzonder nieuws naar buiten. Acteur Alden Ehrenreich heeft zich gedurende een interview versproken en onthulde zo dat de komende Solo film niet de enige Star Wars film is waar hij voor getekend heeft. Hij schijnt namelijk een contract te hebben voor 3 films! Of we daar vrolijk van worden valt nog te bezien na de verschijning van Solo: A Star Wars Story. Ook weten we niet of hij in de andere films ook als Han te zien zal zijn of misschien een onherkenbare achtergrond rol zal krijgen. Alex Pappademas schreef:
He knows what he’s getting into. It’s a deeper commitment than just one movie. Even Ford couldn’t quit after just one. I ask Ehrenreich how many he’s signed up for. “Three,” he says, then flinches, understanding he may have just created a disturbance in the Force. “I don’t know if that’s officially, uh, public. But—yeah.”
Daarnaast kwam er ook bijzonder nieuws naar buiten dat zou gaan over de casting van episode IX. Een nieuw casting report genaamd Star Wars: Episode IX is op zoek naar een rol van “a female lead, 40-50 years old, to play the role of ‘MARA.'” Hoewel het op zich al interessant is dat de informatie vrij gegeven zou zijn is het nog bijzonderder dat er een naam bij staat. Maar boven al, een oplettende fan kan de omschrijving en naam niet ontgaan zijn. Mara is namelijk een van de belangrijkste personages uit het voormalige Expanded Universe. Hoewel dat geen canon meer is heeft Disney intussen al meer personages daaruit terug gehaald en Mara kan worden gezien als een echte fan favoriet. Zouden we de vrouw van Luke Skywalker te zien krijgen in episode IX? Persoonlijk denk ik van niet, maar het zou wel heel tof zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten