dinsdag 3 april 2018

Solo commercial en schoenenDe koffiebar/ restaurantketen Denny's kwam gisteren met een commercial voor een nieuwe menu en speciale Solo: A Star Wars Story trading cards. Voor deze commercial maakte ze gebruik van een set die we ook echt gaan zien in de Solo film! De set wordt 'lodge' genoemd. De creatures die er in te zien zijn zullen dus ook hoogstwaarschijnlijk te zien zijn in de film. Zeker een kijkje waard!


Het spotje heet 'hand of sabacc' het spel waarmee Han de Millennium Falcon wint. Zou dit dan ook de set zijn waar dat gebeurt? Deze commercial is bijna een mini preview voor de film.


Daarbij, iedereen die een pakje met trading cards koopt doneert daarmee automatisch aan het goede doel No Kid Hungry. Een pakje kost $3,- en er zijn in totaal 12 verschillende kaarten. Daarnaast kun je ook nog eens verschillende Solo bekers sparen bij Denny's, jammer dat er geen filiaal in de buurt zit.

Han Solo schoen

Ook zijn vanaf mei deze sneakers beschikbaar voor €90,-. Voor elke Star Wars fan duidelijk een verwijzing naar Han Solo maar voor de niet-fans geen overduidelijke 'nerd' referentie. De schoenen, van het merk Po & Zu kun je hier bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten