woensdag 11 april 2018

Unieke beelden van de Millennium Falcon attractie in Disneyland


Als je ons regelmatig volgt kan het je niet ontgaan zijn dat er in Disneyland Amerika op dit moment wordt gewerkt aan het Star Wars thema park Galaxy's Edge. Ook ben je dan natuurlijk al op de hoogte van de Millennium Falcon attractie die er gaat komen waarbij de fans zelf de mogelijkheid krijgen om plaats te nemen in de Falcon.

Gisteren wisten bronnen hun handen te leggen op een video opname die gemaakt is tijdens de GPU Technology Conference 2018 waar ook NVIDIA aanwezig was (die werkt aan de Millennium Falcon attractie). Op de video zijn beelden te zien van test rit beelden van de nieuwe attractie, die open zal gaan in 2019.

Persoonlijk heb ik het idee dat er nog niet zo veel bijzonders te zien is in het filmpje en doet het me een beetje denken aan Star Tours. Hoewel ik wel denk dat het gevoel van Star Tours en deze attractie totaal anders kan zijn doordat je straks echt in de cockpit van de Falcon zit. Hoe dan ook, ik vind de beelden niet spectaculair ogen maar gelukkig hebben we het hier nog over een test rit.

Het is natuurlijk wel geweldig dat we al beelden hebben, meestal lekken dit soort dingen niet uit of pas heel laat in het proces. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten