vrijdag 20 april 2018

Nieuwe Solo: A Star Wars Story posters en een bijzondere hint?

SOLO

Als echte fan zal het je vast niet ontgaan zijn, gisteren werd de nieuwe poster van Solo: A Star Wars Story in Engeland geĆÆntroduceerd. Deze versie lijkt vergeleken met de eerdere posters veel meer op de traditionele versie van de Star Wars posters en werd dan ook zeer positief ontvangen door de fans. 

Ook in Japan kwam er een nieuwe poster uit, maar die is wat minder traditioneel en lijkt voornamelijk op de posters die we eerder al zagen.


Daarnaast lijkt er misschien een bijzondere hint gegeven te zijn door regisseur Ron Howard. Ron Howard reageerde namelijk op een Tweet waarin stond “I love Star Wars but only the Jedi and sith stuff. Since this probably won’t have any of that im watching it all cause of queen Daenarys.” De reactie van Howard was: “I honestly don’t think you’ll be disappointed – enjoy.”

Online wordt nu druk gespeculeerd wat Howard nou precies bedoelde met deze reactie. Gaat de Twitteraar blij zijn omdat Emilia Clake een grote rol gaat spelen in de film, of omdat er Force gebruikers in de film zitten? (Of misschien beide) Als dat laatste inderdaad het geval zou zijn kunnen we er van uit gaan dat het waarschijnlijk of Darth Vader zal zijn of een Jedi op de vlucht. Zo hopen sommige op overlevende personages van het pas geƫindigde Rebels. Echter, het meest logische zou toch zijn dat de reactie gaat over de rol van Emilia Clarke.

UPDATE: zojuist is er een nieuwe Solo TV spot gelekt. Het bevat niet veel nieuwe beelden, maar alles is welkom!Inmiddels hebben we nog maar 32 dagen te gaan voor dat we de film in de bioscoop kunnen gaan zien, nog even wachten dus.


1 opmerking: