maandag 30 juni 2014

Dochter Carrie Fisher, Billie Lourd, in Star Wars VII?In een artikel geplaatst door Daily mail wordt gesuggereerd dat de dochter van Carrie Fisher, Billie Lourd, de cast van Star Wars VII zal vergezellen. Ze moet een jongere versie van Princess Leia gaan spelen in flashbacks of oude hologrammen.
De relatief onbekende Billie Lourd, 21, is volgens J.J. Abrams de perfecte vrouw om de jongere versie van haar moeder te spelen vanwege de visuele gelijkenissen. Als je goed kijkt zie je in Billie inderdaad enkele gelijkenissen met haar moeder van vroeger. In de jongere jaren werd Carrie Fisher gezien als een van de meest sexy vrouwen van dat moment. Ook haar dochter Billie heeft die reputatie al aardig weten te bereiken. In de ranglijst van meest sexy Celebrity Kids bereikte ze maar liefst de tweede plaats.
Of Billie echt een rol te pakken heeft in Star Wars VII is nog niet officieel bekend gemaakt. Vooralsnog is het een gerucht. Billie Lourd is de rechter dame op de foto. Aan de linkerzijde van de foto staat haar moerder Carrie Fisher.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten