donderdag 5 juni 2014

Star Wars regisseur J.J. Abrams reageert op gelekte foto'sDe afgelopen dagen zijn er aardig wat foto's van de Star Wars VII set gelekt. Op enkele van die foto's was te zien dat de Millennium Falcon weer in aanbouw was. Star Wars VII regisseur J.J. Abrams staat er om bekend dat hij veel informatie over zijn films verborgen weet te houden tot de premiere. Tot nu toe gaat dat bij Star Wars niet helemaal op.
Abrams heeft inmiddels gereageerd op de uitgelekte foto's door middel van een geschreven briefje. Daarin "ontkent" hij dat de Millennium Falcon terug zal keren in episode VII. Zo te zien heeft de regisseur gevoel voor humor, want zijn briefje ligt op het Holochess bord dat we allemaal kennen uit de Millennium Falcon.
Acteur Mark Hamill, Luke Skywalker, is minder blij met het uitlekken van foto's. Hij is van mening dat alles zo nieuw en speciaal mogelijk moet zijn wanneer je het voor het eerst ziet. "Bij de vorige Star Wars films waar ik een rol in speelde was er nog geen internet waar deze foto's op zouden kunnen lekken", zegt Hamill. Hij wil dat het iedere keer opnieuw een wonderlijke wereld wordt waarin men verrast kan worden. Daar dragen uitgelekte foto's niet aan bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten