donderdag 19 juni 2014

Star Wars VII set detailsLangzaamaan komen we steeds meer te weten over de nieuwe Star Wars film, episode VII. Van de set weten we wellicht nog wel het meeste door de uitgelekte foto's en een filmpje van J.J. Abrams op YouTube, op de set. MakingStarWars.net heeft nu, door hun bronnen in Pinewood Studios, nog meer informatie ontdekt.
Volgens de website is er een "Forest Fortress" set. Het lijkt op vernietigd te zijn en er is een grote zandkleurige deur. Men zegt dat de set emer wat weg heeft van Yavin IV dan van Endor. Ook wist de website te melden dat er geen sneeuw planeet set is en daarmee kan Hoth van het lijstje worden gehaald. Wel is er een "Imperial stage" die gigantisch moet zijn. Er zijn greenscreens aan twee kanten en er staat een TIE fighter op ware grote. Als laatste blijkt er ook een Star Destroyer bridge set te zijn.

Als kleine toevoeging op dit bericht willen we melden dat het bericht van afgelopen week over Jedi Hunters, die de Sith zouden vervangen als slechteriken, niet blijkt te kloppen. Zo meldde TheForce.net. Ze zeggend at het een fout is geweest van de bron: MakingStarWars.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten