zaterdag 14 juni 2014

Harrison Ford gewond geraakt bij Star Wars opnames


Helikopter airlifting Harrison Ford na op de set ongeval
Soort helikopter waarmee Ford is afgevoerd


We zijn dit keer helaas wat laat met het nieuws maar voor de mensen die het nieuws nog niet ontvangen hadden het volgende bericht. Star Wars acteur Harrison Ford, Han Solo, is afgelopen donderdag met een traumahelikopter opgehaald bij de Pinewood Studio's in Londen nadat de 71 jarige acteur gewond is geraakt bij de opnames van Star Wars VII. Bronnen meldde aan The Hollywood Reporter dat het ongeluk is gebeurd toen er een hydraulische deur van de Millennium Falcon naar beneden kam en op Ford's enkel terecht is gekomen.
The Mirror meldde dat de Pinewood Studio's opnieuw zullen worden gecheckt op veiligheid en dat het Britse Health and Safety Executive een onderzoek heeft ingesteld naar het ongeluk.
Ben Ford, de zoon van Harrison, meldde dat zijn vader waarschijnlijk een plaat en een schroef in zijn enkel nodig heeft. 
Vooralsnog zijn de opnames van de film gewoon doorgegaan zonder Ford. Maar volgens Ben gaat de film vertraging oplopen nu ze het tijdelijk zonder Ford moeten doen totdat hij is hersteld.
Een Star Wars woordvoerder bevestigde het bericht: “Harrison Ford sustained an ankle injury during filming today on the set of Star Wars: Episode VII. He was taken to a local hospital and is receiving care.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten