donderdag 5 juni 2014

Josh Trank regisseur Star Wars spin-off


Enkele weken geleden konden wij jullie melden dat Lucasfilm officieel de eerste Star Wars spin-off film had aangekondigd. Deze wordt geregisseerd door Gareth Edwards. Vandaag kunnen wij jullie tot onze vreugde melden wie de tweede spin-off film zal gaan regisseren en dat is Josh Trank. 
In 2012 regisseerde Trank de film Chronicle en momenteel werkt hij aan The Fantastic Four. Maar er ligt een grot project in het vooruitzicht, Star Wars. Hij is heel blij met deze klus. 


"De magie van Star Wars was bepalend voor mijn jeugd. Dat ik nu de mogelijkheid krijg om deze ervaring voor de volgende generaties te verzorgen is een ongelofelijke droom die uitkomt."

Maar niet alleen Trank zelf is blij met de klus. Ook de president van Lucasfilm, Kathleen Kennedy, is erg blij om hem in het team te kunnen verwelkomen.

"Hij is zo'n geweldig talent en heeft een grootse inbeelding en gevoel voor innovatie. Dat maakt hem perfect geschikt voor Star Wars en voor deze nieuwe films die reiken voorbij de standaard personages en verhaallijnen uit Episode I tot en met IX."

Bron  voor de uitspraak van Kennedy is Deathstar.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten