donderdag 12 juni 2014

Setfoto Star Wars VII R2-D2 en meer


View image on Twitter
De Britse minister van financiën George Osborne heeft via Twitter bekend gemaakt dat niet alleen Star Wars VII maar ook de Star Wars spin-off films in Engeland zullen worden opgenomen. In een tweede Tweet plaatste hij een foto van zichzelf op de set van Star Wars VII met J.J. Abrams, Kathleen Kennedy en R2-D2. 
Osborne denk dat de overeenkomst met Lucasfilm en Disney tot meer banen en investeringen zal leiden:
 "Ik heb besloten dat we onze geweldige creatieve industrie moeten steunen. Dit is teven de reden waarom we hebben geïnvesteerd in vakmanschap en opleidingen bovenop het bieden van belastingvoordelen voor films, hoogwaardige tv-producties, animatie, videogames en regionale theater."
Ander nieuws komt van LatinoReview en het gaat hier om geruchten. De website schrijft dat de schurk in de film dit keer een vrouw zal zijn en mogelijk een Sith. Ook zeggen ze dat, ondanks de film zich 30 jaar na episode VI afspeelt, er nog altijd geen Republiek is aan het eind van de film. Ook zou er een Boba Fett-achtig harnas verschijnen. Dit was te verwachten naar aanleiding van eerdere geruchten dat het personage Boba Fett weer een rol zou krijgen. Acteur John Boyega zou in de film geen Padawan of Jedi zijn maar net als Luke in episode IV worden geïntroduceerd in een nieuwe wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten