maandag 23 juni 2014

Tom Cruise in Star Wars VII?

Acteur Tom Cruise krijgt misschien een kleine rol in de nieuwste Star Wars film. Schokkend nieuws voor de fans, die juist zo blij zijn met de relatief onbekende cast. Afgelopen Zaterdag zou hij in gesprek zijn geweest met regisseur J.J. Abrams over zijn eventuele rol. Ook zou hij met andere betrokkenen van de Star Wars films hebben gesproken in Londen.
Nu Harrison Ford gewond is en tijdelijk uit de running is (naar verluid 6 maanden, in plaats van 2) zouden ze wat meer ruimte hebben voor een extra rol. Deze zou Cruise moeten gaan spelen. Abrams en Cruise werkte al eens eerder samen aan Mission: Impossible 5.
Of Cruise inderdaad een rol gaat krijgen is voor ons nog maar de vraag. Het is wel bekend dat Abrams graag samen met Cruise werkt, maar ook is het hem bekend dat de meeste fans het niet op prijs stellen om iemand met een bepaald imago, zoals die van Tom Cruise, in de film te hebben. Niemand wil natuurlijk dat een ruimtekapitein wordt verward met IMF agent Ethan Hunt. Maar wie weet is hij wel totaal onherkenbaar. We zullen het zien.
Wanneer er meer nieuws is, horen jullie dit natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten