dinsdag 17 juni 2014

Harrison Ford 2 maanden geen Star Wars VII en nieuwe Slechteriken Star Wars VIIAfgelopen donderdag kwam het nieuws naar buiten dat Star Wars acteur Harrison Ford, Han Solo, tijdens de opnames van Star Wars VII in Londen gewond is geraakt. Wat er precies gebeurd is, is nog altijd onduidelijk maar naar verluid zou een hydroloisch aanstuurde deur van het alom bekende schip de Millennium Falcon ongecontroleerd naar beneden zijn gekomen en Ford geraakt hebben.
Er is nu in ieder geval iets meer nieuws over de situatie van Ford. Zoals men al had verwachten is inderdaad de enkel van Ford gebroken en hij mag maar liefst acht weken niet deelnemen aan de opnames van Star Wars VII. Na dit nieuws was het natuurlijk even een grote chaos op de set. Maar inmiddels is het filmschema gewijzigd en zullen de scenes zonder Ford eerder gefilmd gaan worden. Volgens woordvoerders van de film zal de première datum van 18 december 2015 niet in gevaar komen.

Ander Star Wars nieuws gaat voer de mogelijke bad guys in de nieuwe Star Wars films. In de afgelopen 6 films waren het de Sith die de aartsvijanden van de Republiek en de Jedi waren en de belichaming waren van slechtheid. In deze film zouden het niet de Sith zijn, maar zogenoemde Jedi Hunters.

"The bad guys in Star Wars: Episode VII are being called "Jedi Hunters" by people working on and around the film. These are scary individuals, dressed in black, some helmeted, that hunt Jedi for the Empire."

Deze Jedi Hunters zouden worden gespeeld door Lupita Nyong'o, Adam Driver en David Oyelowo. Oyelowow zou de rol hebben van de Inquisitor. De nieuwe slechterik in de animatieserie Star Wars Rebels. Star Wars Rebels zou zo een opmaat vormen naar de nieuwe film. De Jedi Hunters zouden de reden zijn waarom er na 30 jaar nog altijd geen nieuwe Republiek gevestigd is. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten