donderdag 3 juli 2014

Star Wars onderzoek, jij kunt mee doen!

Twee jonge studenten zijn voor hun eindonderzoek op zoek naar Star Wars fans. Ze gaan een onderzoek doen naar de invloed van Star Wars op de wereld. Onderdelen van dit onderzoek worden cultuur, film, wetenschap en techniek.
Voor dit onderzoek zijn de twee opzoek naar echte Star Wars fans die graag hun verhaal willen delen. Waarom houden ze zoveel van Star Wars? Wat maakt Star Wars zo interessant? Wat voor invloed denken zij dat het heeft gehad op hun leven en op dat van anderen ( de wereld en cultuur)? Ze willen graag een kijkje nemen in de wereld van de Star Wars fans en zo ontdekken wat dit alles voor hen betekend. Wat zijn hun verwachtingen voor de toekomst van Star Wars en hoe kijken ze aan naar het verleden? Wat heeft Star Wars voor een bijdrage gehad in hun leven?
Deze vragen willen wij jullie graag laten beantwoorden. Iedereen van iedere leeftijd mag meewerken aan dit project. De vraag aan jullie is om deze vragen op jou manier en zo creatief mogelijk te beantwoorden. Dit kan door je verhaal te mailen, te filmen, foto's mee sturen of iets anders. Jou verhaal zal worden meegenomen in dit onderzoek en wellicht in het eind verslag worden aangehaald. Door een mail te sturen met je verhaal geef je automatisch toestemming voor het gebruik er van. Wanneer je een video verhaal maakt, wordt dit wellicht gemonteerd in een trailer voor het onderzoek. Mocht je dit niet willen kun je dit aangeven.
Meedoen kan tot en met vrijdag 12 september. Stuur snel je verhaal in naar allestarwars@gmail.com . De initiatiefnemers zullen alle deelnemers op de hoogte houden en iedere deelnemer kan aan het eind van het project (rond kerst 2014) het eindverslag opvragen indien gewenst. Ook kun je op onze website regelmatig een update vinden van het project.
Help deze jonge studenten uit de brand en doe mee, er zitten geen verplichtingen aan en als je anoniem wilt blijven kan dit.

 May the Force be with you, always!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten